RÓLUNK

Az ipari beruházás mérnöki támogatása egy kézben megoldható:
előkészítés + projekt menedzsment + teljeskörű tervezés + műszaki ellenőrzés = Quanticon

Quanticon Mérnökiroda Kft. mérnöki szolgáltatásokkal és tanácsadással foglalkozó magyar hátterű mérnökiroda. Fő profilunk az ipari, irodai és kereskedelmi beruházások komplex mérnöki feladatainak megoldása az építési projektek életciklusának bármely szakaszában.

Munkatársaink évtizetes tapasztalattal rendelkeznek ipari, logisztikai, kereskedelmi és irodai projektek tervezésének és műszaki támogatásának terén, ahol az elvárt technológia vagy fejlesztés vezérelt megközelítésnek köszönhetően a megrendelő a projekt végén elégedetten vehette használatba az új épületet.

MÉRNÖKCSAPATUNK

Munkatársaink évtizedes együttműködés alapján összeszokott, feladatorientált, a felvetődő feladatokra gyorsan reagáló csapatot alkotnak.

Mérnökcsapatunk minden, a fejlesztés végigviteléhez szükséges mérnöki szakágat felölel: építészet, statika, elektromos és épületgépész rendszerek, úthálózat és közműellátás, tűzvédelem, munkavédelem, környezetvédelem. 

Évek óta együttműködünk az ipari épületek esetében elengedhetetlen olyan speciális szakági társvállalkozókkal, akik például robbanásbiztonsági, folyamatszabályozási, gyártáslogisztikai vagy gyártástechnológia tervezési területen dolgoznak.

Kollégáink jó nyelvismerettel, jelentős tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik több nemzetközi vállalat beruházásának előkészítésében, tervezésében, megvalósításában részt vettek.

A 2000-ben alapított cég családi vállalkozásként indult, majd a piaci környezet és a megrendelői igények megváltozása miatt profiltisztításon és átalakításon esett át. 

Az új tulajdonosi háttérrel immár meg tud felelni a jelenlegi kihívásoknak: gyakorlattal rendelkezünk a BIM környezetben futtatott projektek, zöld értékelési rendszerek, új projektszemlélettel lebonyolított építési beruházások területén.

IKLÓDI Viktor

ügyvezető
okleveles építészmérnök
cégtulajdonos

ERCSEI László

műszaki igazgató
okleveles építőmérnök
cégtulajdonos

"Legnagyobb értékünk az ütőképes mérnökcsapatunk, akikkel innovatív megoldást találunk a felvetődő mérnöki kihívásokra és rugalmasan nyújtunk válaszokat a felvetődő ügyféligényekre."